Beoordelingen

Monique raadt De Kwispeldienst aan.· 

Wat een zorgzame en deskundige honden uitlaatdienst!! Onze Qyra, een Oudduitse Herder, is in haar jonge jaren vaak opgelopen met de jonge honden uitlaatdienst als Qyra en ik deze tegenkwamen tijdens onze wandelingen op de Klinkerbergplas. Dat zijn waardevolle wandelingen geweest omdat de roedel zeer kundig geleid werd door Sandra en Qyra in haar jonge leven toen veel van geleerd heeft. Op latere leeftijd ging onze Qyra daadwerkelijk mee met Tineke van Rooy-Buitink tijdens de Senioren wandeling. Waar rekening gehouden werd met haar leeftijd en wat ze wel en niet kon. Onze Qyra was dol op Tineke van Rooy-Buitink en hielp Tineke met “orde houden” op haar Qyra-manier tijdens de wandelingen. Iets wat Tineke op een kundige en liefdevolle manier toeliet. Dank jullie wel voor jullie liefdevolle en waardevolle toevoeging aan Qyra’s leven. En fijn dat jullie nog afscheid van haar konden nemen.

Ik beveel jullie met hart en ziel aan!!

Marina raadt De Kwispeldienst aan.

een goede en betrouwbaarde uitlaatservice,ze zijn de best;-)🐶😍

Brigitte raadt De Kwispeldienst aan.

25 jaar geleden maakten wij kennis met Tineke die met onze hondjes ging wandelen. We zijn altijd heel blij geweest met haar liefdevolle betrokkenheid en tot op de dag van vandaag, nu inmiddels Danny wandelt met onze hond, helpt de Kwispeldienst ons met raad en daad. Een goede puppycursus bij Kwispelcollege bijgewoond, opvoedadvies van Tineke wij zouden nergens zijn zonder de Kwispeldienst! Tage en Brigitte

René raadt De Kwispeldienst aan.

Heel betrouwbaar en super goed voor en met de honden! Top uitlaatdienst!

Daisy raadt De Kwispeldienst aan.

Een heel fijn idee dat als je zelf moet werken, de hond toch een leuke middag heeft en met andere honden kan ravotten! Onze hond gaat altijd met Danny mee en wij zijn meer dan tevreden over Danny!

Ester raadt De Kwispeldienst aan.

Super leuk voor onze trouwe viervoeter.

Joyche raadt De Kwispeldienst aan.

Zeer te spreken over de senioren club en begeleiding van Tineke, super !