Hondenschool

Wij wij werken samen met Joyce & Diana die sinds 1 oktober 2022 trotse eigenaren van de leukste hondenschool in de omgeving van Leiden en omstreken . Waarbij les wordt gegeven in kleine groepen en met veel persoonlijke aandacht.

De relatie tussen hond en zijn/haar begeleider staat bij ons voorop, dus schroom niet, lees verder en schrijf u in.

U heeft een pup, een lastige puber, een herplaatser of een leuke volwassen hond en u wilt met uw hond aan de slag. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. Tijdens de privé of groepslessen, bouwen we aan de band tussen u en uw hond, doen we oefeningen, sport en spel en is er tijd voor vragen.

In de winterperiode of met slecht weer vinden de lessen plaats in onze binnen locatie deze bevindt zich in Roelofarendsveen op slechts 10 minuten rijden van Leiden. Het adres van onze binnen locatie is:

Floraweg 94a 2371AP Roelofarendsveen Onze locatie bevindt zich in de schuur van “volkstuinen onder glas” er is een kleine parkeerplaats aanwezig.

Het adres van onze buiten locatie is: Aderweg 23-25 2371AH Roelofarendsveen

Woont u in Leiden, of in een van de omliggende gemeentes: Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Kaag en Braassem et cetera – dan nodigen wij u van harte uit om u aan te melden om op een positieve manier van uw pup een leuke sociale hond te maken!

·Voor de allerkleinste, met een leeftijd van 8 tot 12 weken, kunt u starten met de socialisatielessen. Tijdens deze lessen helpen wij u door de eerste weken heen met informatie en het socialiseren van uw pup. Deze lessen vinden bij u thuis plaats. Zo kunnen we direct checken of uw huis puppyproof is en of we nog e.e.a. kunnen aanpassen. · Vanaf 12 weken kan uw pup meedoen met de puppycursus. In deze 8 lessen gaan we verschillende oefeningen doen waarbij we letten op het welzijn van de pup. Oefeningen die aan bod komen zijn onder andere lopen aan een slappe lijn, los lopen, handsignalen enzovoorts. · Zijn u en uw pup helemaal enthousiast, dan kunt u doorstromen naar de jonge hond-cursus. Hier gaan we de eerder geleerde oefeningen wat moeilijker maken en natuurlijk komen er weer nieuwe oefeningen bij. · Heeft u en uw hond er dan nog geen genoeg van, dan kunt u de jonge hond-vervolgcursus volgen. Tijdens deze cursus gaan we meer van de lijn oefenen, ook hier weer uitbreidingen en nieuwe uitdagingen.

· Voor honden vanaf 6 maanden, waarbij u en uw hond nog graag begeleiding willen ontvangen of wanneer u een herplaatste hond heeft die bijvoorbeeld geen puppycursus heeft genoten is er deze korte intensieve basiscursus. Deze korte en intensieve cursus wordt bij u thuis gegeven waardoor er gelijk in de thuissituatie geoefend kan worden.

Voor meer informatie kunt gaan naar http://www.kwispelcollege.nl of u kunt mailen naar info@Kwispelcollege.nl