Over De Kwispeldienst

In 1995 is Tineke begonnen met De Kwispeldienst. Met een schat aan ervaring en haar vlotte babbel werd De Kwispeldienst al snel een begrip in Leiden en omgeving. Het tweede busje volgde snel…

In 2002 heeft Sandra het tweede busje overgenomen. Danny, Samara, Joyce, Diana, Gerrit en Michel volgden. Zij verzorgen de wandelingen in o.a. Oud Ade, Rijpwetering, Leiderdorp, Leiden, Oegstgeest en Warmond en Voorschoten.

Danny, Samara, Joyce, Diana, Gerrit, Michel en Sandra verzorgen de wandelingen van de uitlaatservice voor de puber, de jonge hond en de volwassen hond.

Tineke verzorgt de wandelingen voor de hond vanaf 9 jaar, of honden die om wat voor reden niet mee kunnen met de “normale” uitlaatservice. Denk aan revaliderende honden, of honden die niet van druk spelende groepen honden houden.

Al onze bussen zijn ingericht om de honden veilig te vervoeren en zijn voorzien van goede ventilatie.

De Kwispeldienst heeft een eigen landje in Rijpwetering, dat geheel omheind is. Een aantal van onze collega’s maken hier veelvuldig gebruik van voor honden die niet los kunnen of die voor de eerste keer mee gaan.

Sandra heeft tevens de hondenschool KWISPELCOLLEGE, waar u voor jong en oud terecht kunt.

Voor ons allemaal geldt dat wij de volgende 5 doelstellingen zeer belangrijk vinden:

  • Het op een verantwoorde manier uitlaten van uw hond.
  • Het maximaal socialiseren van uw hond in groepsverband.
  • Uw hond veel plezier bezorgen met rollebollen en ravotten met soortgenoten.
  • Door selectieve combinaties ontstaat er een optimaal roedelverband.
  • Door scherpe prijzen voor iedereen toegankelijk.